Bilete Albă ca zăpada la Grădina CoOperativa - 4 iun '22, ora 11:00 - CoOperativa Bar

Albă ca zăpada la Grădina CoOperativa

CoOperativa Bar, București

sâmbătă, 4 iunie '22, ora 11:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General - 1 persoana
35 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

O poveste clasică, cunoscută în lumea intreagă, este pusă în scena in versuri, cu mult umor și muzică antrenantă. Copiii descoperă pe parcursul spectacolului diferența dintre rău și bine, invatând să aprecieze legăturile de familie. Dragostea părinților este nemărginită și trebuie apreciată la adevărata valoare de către copii, mama vitregă fiind evident personajul negativ care generează conflictul.

Prietenia și mila sunt elemente de bază in scenele dintre Albă ca zăpada si Vânator sau cei șapte pitici, iar copiii vor invăța ce sunt si cum se manifestă aceste sentimente (emoții) empatizând cu eroina principală. Ca in orice poveste clasică, dragostea invinge iar răutatea nu ramâne nepedepsită.

 

Actorii vor da viață personajelor: Prezentatorul, Mastera, Albă ca zăpada, Vânatorul, Prințul și Cei șapte pitici

 

Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Durata: 45 de minute

 

Powered by Teatru la Cinema

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana Teatru la Cinema la Grădina CoOperativa.

 

Locația:

Grădina CoOperativa -  Strada Icoanei nr. 86, Sector 2, București

 

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

 

- Prezentarea la locație se poate face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.

- Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul.

- Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea in locatie.

- Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

- Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune. Mesele sunt situate la o distanță de minimum 2 m între ele. 


Alte mențiuni:

Biletele la acest spectacol se pot achiziționa exclusiv online.

Pretul bilete: Copii – 35 lei, Adulti -35 lei. Pentru copiii de peste 1 an se achita bilet.

Fiind un spaţiu în aer liber, în cazul in care va ploua, va funcţiona următoarea regulă:

  • dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, contravaloarea bileteleor se va restitui de catre platforma de unde au fost achizitionate.
  • dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.