Bilete Billboard - 11 iul, ora 19:00 - Teatrul Nou

Billboard

Teatrul Nou, București

joi, 11 iulie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Billboard este o dramă comică despre bătălia dintre comercialism, faimă, artă și dragoste.
Un spectacol care ne face cu adevărat să ne întrebăm dacă banii aduc fericirea.

Andy, un tânăr absolvent al masteratului în limba engleză, împovărat de împrumuturile studențești, este plătit foarte mult pentru a-și tatua logo-ul unei corporații pe frunte. Iubita lui, Katelyn, pictoriță, este total dezamăgită, cel mai bun prieten al său, Damon, crede că este nebun, iar acum Andy trebuie să trăiască cu asta. 

Decizia are atât consecințe tragice, cât și comice, deoarece ajunge să afle că logo-ul este mai mult decât un pic de cerneală injectată sub piele. 

Deși Andy vede doar banii câștigați din acest tatuaj, Katelyn vede o oportunitate artistică foarte unică. Ea vede corpul lui ca un exemplu al invadării consumerismului în viețile noastre de zi cu zi. Când Andy decide să rupă cecul și să-și scoată tatuajul, descoperă că trebuie să se confrunte cu o decizie neașteptată, mai mare decât propria persoană.

Comedie / Dramă, 90 minute, fără pauză

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani

De: Mike Vukadinovich

Regia: Cristian Ioniță

Distribuția: Dragoș Maxim / Vlad Andrei, Sidonia Doica / Iulia Alexandra Neacșu, Robert Brage / Mircea Rotaru

Traducere: Cristian Ioniță

Scenografie: Marius A. Stănică și Mădălina Matei

Info:

Accesul la eveniment se va face începând cu ora 19:00. Spectacolul va începe la ora 20:00. Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului. După începerea evenimentului biletele nevalidate sunt anulate automat. Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau  Silențios și să păstrați liniștea.

Locul de desfășurare: Teatrul Nou

Adresa: Strada Logofătul Tăutu 68A, București 031214