Bilete Bistrita: Hoți de onoare - 4 apr, ora 19:00 - Palatul Culturii Bistrita

Bistrita: Hoți de onoare

Palatul Culturii Bistrita, Bistrița

joi, 4 aprilie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Adaptare după “Non si paga, Non si paga” de Dario Fo, comedia “Hoți de onoare” propune publicului o distribuție de excepție: Anca Sigartău, Damian Victor Oancea/Cristi Martin, Oana Moșneagu/Mara Oprea, Vlad Gherman/Valentin Sichim și Claudiu Maier. Aflați deja la a patra colaborare în teatru și după succesul extraordinar al celor două seriale TV, Adela si Lia, în care au jucat împreună, cei 5 actori ne promit o comedie extraordinară și garanteaza 2 ore de bună dispoziție.

Povestea pare simplă, dar are toate ingredientele unui comic de situație și de personaj. Antonia – Anca Sigartău este o femeie inteligenta, descurcareață și extrem de inventivă.

Povestea pare simplă, dar are toate ingredientele unui comic de situație și de personaj. Antonia – Anca Sigartău este o femeie inteligenta, descurcareață și extrem de inventivă.

Așa că atunci când apare oportunitatea unui protest ad-hoc la supermarket, purtat de către femeile din cartier sătule de mărirea constantă a prețurilor, Antonia, lider printre protestatari, sfârșește prin a-si umple coșul de cumpărături cu tot felul de produse, pe care fie nu le achită, fie le cumpără cu un preț stabilit de ea, evident mult mai mic decât prețul afișat.

Toate bune și frumoase, doar că Antonia este căsătorită cu un om extrem de cinstit, Giovanni, muncitor la fabrică, care își plătește taxele, care nu ar fura niciodată nimic, un cetățean model care crede în statul socialist.

Acesta nici nu își închipuie că soția sa ar putea pune așa ceva la cale.

Prin urmare, pentru a evita orice conflict, Antonia se folosește de cea mai bună prietenă a sa, Margherita – jucată de Oana Moșneagu/Mara Oprea, căreia îi înscenează o sarcină falsă – evident în locul burții de gravidă și a fătului, stau pungile cu spaghetti și salate.

Minciuna bine ticluită este crezută atât de Giovanni, cât și de Luigi, soțul Margheritei, jucat de Vlad Gherman/Valentin Sichim.

Însă nu e acceptată de un inspector de poliție, jucat de Claudiu Maier și de aici o întregă încurcătură.

Adăugați la cele de mai sus un sergent de poliție nostalgic după comunism, un cioclu care încearcă să scape de un sicriu, un bătrân care vede ce vrea, aude ce poate și înțelege și mai puțin și aveți toate ingredientele unei super comedii.

Așadar “Hoți de onoare” - o super comedie cu:

Anca Sigartău

Cristi Martin

Oana Moșneagu

Damian Victor Oancea

Mara Oprea

Vlad Gherman

Valentin Sichim

Claudiu Maier

Un spectacol în regia Ancăi Sigartău