Bilete Brasov: Ce vine după... - 30 mar, ora 19:00 - Centrul Cultural Reduta

Brasov: Ce vine după...

Centrul Cultural Reduta, Brasov

sâmbătă, 30 martie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ea - nebună
El - nebun dupa ea
O piesă explozivă, la propriu!
Piesa "Ce vine după..." de Mihai Ignat, continuă, într-un fel, poveștile de cuplu din "Crize" piesa care l-a consacrat pe autor ca pe unul dintre cei mai mari autori contemporani.
"Crize" a primit premiul BBC și Uniter pentru cea mai bună piesă, fiind cea mai jucată piesă de Mihai Ignat.
"Ce vine după..." este împărțită în patru tablouri, iar umorul de situație este fin și replicile au o prospețime debordantă, frizând uneori absurdul în stilul filmelor lui Woody Allen. 
 
Actorii din distribuție și-au pus în valoare fiecare nuanță punând cu umor și naturalețe amprenta personală. Regia deși pare, la prima vedere, minimalistă este încărcată de simboluri, coloana sonoră bine aleasă (regizorul fiind și student la Conservator anul trei) muzica vine în ajutorul textului, sugerând și anticipând ce va urma. Surpriza vine la premieră când prima parte muzicală va fi cântată live. Vă așteptăm la un spectacol inedit, fin, care vă va face să vă gândiți după vizionare, care este rolul vostru în cuplu și dacă reușiți să vă ridicați la așteptările partenerului. Un spectacol despre iubire, singurătate și dezamăgiri.
 

Vă așteptăm cu drag, sâmbătă 30 martie, ora 19:00, Centrul Cultural Reduta din Brașov.