Bilete Buzau: Sistemul Perfect - 14 iun, ora 19:30 - Sala Mare - Consiliul Judetean Buzau

Buzau: Sistemul Perfect

Sala Mare - Consiliul Judetean Buzau, Buzău

vineri, 14 iunie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Comedia „Sistemul Perfect” este o adaptare după „Sistemul Ribadier”, o savuroasă piesă de teatru în trei acte de Georges Feydeau, autor ce este extrem de cunoscut la noi în țară pentru o altă capodoperă „La puce à l'oreille– Puricele în ureche. Tema principală o reprezintă stratagema unui soț de a scăpa din casa conjugală, hipnotându-și soția.

Regretatul nostru artist și regizor Ion Caramitru și-a dorit sa regizeze această piesă și ca o coincidență, un alt regizor cu rădăcini aromâne, Toma Enache a pus în scenă piesa autorului francez.

De-a lungul timpului, piesa a fost preluată și prezentată cu succes la cele mai cunoscute teatre din lume.

Distribuție :

Angèle – Monica Davidescu

Ribadier – Aurelian Temisan

Thommereux – Silviu Biris

Savinet(Sauvignion) – Ovidiu Cuncea

Gusman – Cosmin Vîjeu/Vasile Revnic

Sophie – Kira Hagi

Toma Enache, regizorul acestei piese, este actor, poet, jurnalist și un regizor de film extrem de apreciat în România. El este autor al unor filme independente cu mare succes de public(preluate de platforma Netflix) și premiate internațional, precum NU SUNT FAIMOS, DAR SUNT AROMÂN (primul film vorbit în aromână, lansat în 2013) și ÎNTRE CHIN ȘI AMIN (primul film despre ororile Experimentului Pitești, lansat în 2019, cu peste 50 de premii internaționale), iar in prezent este in post productie cu un incitant film despre viața marelui nostru compozitor George Enescu. O altă piesă de succes pe care a regizat-o Toma Enache este Amadeus.

Reguli acces:

-   DUPĂ ORA 19:30 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

-   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare

-  După începerea spectacolului locurile își pierd valabilitatea,

-  Accesul copiilor cu vârsta sub 10 ani in sala de spectacol este interzis. 

-  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII DECÂT CONFORM NORMELOR LEGALE!!!

-  Vă informăm să nu cumpărați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Pe acest site biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la spectacolele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma riscul de a nu avea acces in sala de spectacol.

-   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Va rugam sa printati biletul, daca aveti posibilitatea, pentru un acces cat mai rapid.