Bilete Degețica la Clubul Țăranului – La Mama - 28 mai '22, ora 11:00 - La Mama - Clubul Țăranului

Degețica la Clubul Țăranului – La Mama

La Mama - Clubul Țăranului, București

sâmbătă, 28 mai '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O femeie voia să aibă și ea un copilaș, iar Zâna Florilor îi dărui o sămânță fermecată de lalea să o sădească. Din sămânța sădită crescu o frumusețe de lalea, din care răsări Degețica, o fetiță mică, mică de tot.

Degețica va trece prin mai multe peripeții în drumul ei către Țara Lalelelor în căutarea Prințului Lalelelor, se va întâlni o mulțime de personaje și în cele din urmă chiar cu rândunica ce o va purta în zbor către Țara Lalelelor, pentru a-l găsi pe Prinț.

Îl va întâlni oare pe Prinț? Vă invităm să aflați!

Actorii vor da viață personajelor: Degețica, Prințul, Șoricica, Tilică, Rândunica,

Broscoiul, Cărăbușii și Zâna Florilor.

Spectacol live de teatru de păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului ,, Caravana cu Spectacole  la Clubul Tăranului – La Mama’’ - Intrarea Monetariei nr. 3, Muzeul Național al Tăranului Român, București, Sector 1.

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei – adulti, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie inainte de inceperea spectacolului in functie de locurile ramase disponibile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.