Bilete Drobeta Turnu Severin: Frozen Regatul Inghetat - 19 mar '22, ora 18:00 - Palatul Cultural „Theodor Costescu”

Drobeta Turnu Severin: Frozen Regatul Inghetat

Palatul Cultural „Theodor Costescu”, Drobeta-Turnu Severin

sâmbătă, 19 martie '22, ora 18:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
50 lei
Categoria 2
40 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.
După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Drobeta Turnu Severin, cu o adevărată surpriza.
Masca este obligatorie la întrare și pe tot parcursul spectacolului.

Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.

 

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

 

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: : Emil Mitrache (Americanul) - Nepotul Trol, Lulu Raluca Trăsnea - Răspandac, Bogdan Florea - Regele Trol, Nicole Cryss Chiscociu - Elsa, Alexandra Tudorache - Anna, Vlad - Cristoff, Bogdan Constantin - Olaf, Daniela Oloș / Maria Alexandra Tarcu - Femeia cu Vreascuri, Maria – Sven,  miscare scenica si dans Momo Sanno

 

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Regia: Elena Nicolau

Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Momo Sanno

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști.