Bilete Femeia te ridica, femeia te coboara - 18 apr, ora 19:00 - Palatul National al Copiilor

Femeia te ridica, femeia te coboara

Palatul National al Copiilor, București

joi, 18 aprilie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 10 martie la ora 19:00 vă întâmpinăm, la Palatul Național al Copiilor din București, cu premiera spectacolului „ FEMEIA TE RIDICĂ, FEMEIA TE COBOARĂ”, un eveniment bogat în pasiune și umor.

Dramaturgul, regizorul și totodată coregraful Brîndușa Novac vă propune o punere în scenă inovatoare, plină de umor, cu muzică bună și situații ieșite din comun. Ultima montare reprezintă o sinteză spumoasă a unor genuri diferite de music-hall, teatru, circ și variete. 

O acțiune plină de haz si surprize, se petrece pe holurile unui spital, în care interacționează o senatoare, un prefect și un  primar.

Suspansul și scenele pasionale se petrec ba la bal, ba la spital. Agitația și intriga de pe holurile spitalului alunecă treptat spre cabinetele doctorilor, care apoi fac un salt în timp pe Broadway.

Personajele politice sunt:  Manuela Hărăbor, Cristian Șofron, Nae Alexandru

Doctorii si asistentele sunt: Evelyn Marinof, Raluca Guslicov, Cristian Simion, Dima Roșca, Rebecca Marinof și Cristian Marinof.

Vă așteptăm la seara comediei muzicale!

Un spectacol pe care să-l savurați alături de prieteni și familie, dedicat celor peste 15 ani, care vă va oferi momente de râs și de neuitat!

Durata spectacolului este de 1:40 min.