Bilete Fluturii sunt Liberi - 18 mai, ora 19:30 - Teatrul Infinit

Fluturii sunt Liberi

Teatrul Infinit, București

sâmbătă, 18 mai, ora 19:30

Biletele nu se mai pot cumpăra online.

Detalii

Don este un tanar care a trait toata viata in cocon, nelasat de mama lui sa-si poata lua zborul. Totusi face haz de necaz.

Dupa o luna in care a locuit singur intr-un apartament din San Francisco se muta langa el o fata care vrea sa traiasca intr-o zi o viata intreaga. Jill are un trecut foarte colorat si isi doreste o inmormantare ca la Disneyland. Dupa o noapte cu artificii povestea lor se complica in momentul in care Florence Baker se furiseaza pe usa. Mama lui Don, o renumita scriitoare de carti pt copii, este o femeie eleganta, impunatoare si sofisticata care nu aproba noul lui mod de trai.

Oare de ce o apuca pe Jill frica si il foloseste pe Ralph ca scuza de a nu se implica intr-o relatie reala? Si cum ajunge regizorul Ralph Santori sa fie vinul spumant al spectacolului? Aflati in aceasta noua abordare a clasicului "Fluturii sunt liberi".
Pe langa a fi prima piesa scrisa care a avut succes pe Broadway fara sa fie musical este si o lectie de viata din care pot invata si adolescentii si parintii. Cu alte cuvinte, pentru toate varstele.
De cand te vei aseza pe scaun vei simti cum transa celor 4 actori si a echipei teatrului te va imersa in universul lor de la primele acorduri de chitara!"
 
Durata: 1h 45
 
Distributie:
Jill Tanner – Andreea Bosneag
Florence Baker – Sidonia Gabriela Ganea
Don Baker – Valentin Andries
Ralph Santori – Alexandru Radu
 
Regia:
Colectiva
 
Va asteptam cu drag!