Bilete Galati: Recital "Chirița în provincie" - 24 oct '21, ora 18:00 - Teatrul Național Nae Leonard

Galati: Recital "Chirița în provincie"

Teatrul Național Nae Leonard, Galati

duminică, 24 octombrie '21, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Montând acest titlu pe scena Liricului, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” dovedește respectul și prețuirea pe care le are față de tradiția teatrală românească și valorile culturale ale trecutului, valori pe care le transmite și tinerilor ce îi calcă pragul. Spectacolul este regizat de Dan Mirea și scenografia este semnată de de Daniel Divrician. Maestrul Nicolae Mantu a oferit, de asemenea, o noua haină muzicii lui Flechtenmacher.
 Întregul colectiv de actori ai revistei și-a unit forțele pentru a crea personaje pline de viață și de autenticitate. Madame Chirița nu a murit odată cu Matei Milo sau Miluță Gheorghiu, ci este printre noi, oferindu-ne nenumărate momente de haz copios, dar și o clipă de reflecție asupra a ceea ce suntem și ce putem deveni.

Coana Chirița este un vechi personaj al literaturii dramatice românești, legendar pentru hazul pe care îl stârnește și astăzi. În comedia muzicală pe care ne-o propune regizorul Dan Mirea, textele lui Alecsandri sunt readaptate, rezultatul fiind o comedie spumoasă, cântată într-un neaoș grai moldovenesc.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.