Bilete Iasi: Fierarii - 25 mai '22, ora 19:00 - Teatrul National Vasile Alecsandri - Opera Națională Iași

Iasi: Fierarii

Teatrul National Vasile Alecsandri - Opera Națională Iași, Iasi

miercuri, 25 mai '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un fierar neamt afla dupa mult timp ca fiul lui este de fapt fiul unui roman, rezultat in timpul razboiului, cand el era pe frontul sovietic. Sotia sa a facut un copil tot cu un fierar. Si nici sotia acestuia din urma n-a ramas mai prejos in absenta sotului. Si ea a facut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte nemtoaica ajunge la paroxism, astfel ca doreste sa se razbune.

O comedie marca Horatiu Malaele – cumpara bilete la piesa de teatru Fierarii

 

Comedia trasnita “FIERARII”, in regia GEORGE MIHAITA in Horatiu Malaele, este un Cal Troian ce nu aduce in prim plan doar adulterul (abordat intr-o cheie comica), ci si razboiul (cu dramele sale inevitabile),ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

Distributia:

Grigorie:HORATIU MALAELE
Matilda:MAIA MORGENSTERN
Peter:    GEORGE MIHAITA
Ivan:    VALENTIN TEODOSIU/ MIRCEA RUSU
Regia:HORATIU MALAELE

Spectacolul incepe la ora 19.00.

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:
-  dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
-  dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
- rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;