Bilete Întâmplări stranii în Pipera - 22 nov '23 - Pasaj Universitate

Întâmplări stranii în Pipera

Pasaj Universitate, București

miercuri, 22 noiembrie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

12

Accesul este interzis copiilor sub 12 ani.

ÎNTÂMPLĂRI STRANII ÎN PIPERA

Insulele Marshall sunt prima țară din lume dispărută în urma încălzirii globale. Situate în Oceanul Pacific, această înlănțuire de insule vulcanice și atoli avea, în anul 2020, cea mai mare înălțime situată la doar doi metri deasupra nivelului oceanului planetar, astfel încât, în ultimii zece ani, a pierdut mai bine de 80% din suprafața de uscat, care acum se află sub ape.

Tu unde vei fi în 2029? Dar în 2050?

Unde vei fi peste zece minute? Dar mâine?

Pe cine vei iubi peste zece ani?

Cum va fi lumea în care te vei trezi dimineața?

Știi cu adevărat cum este lumea ta acum ?

Te invităm ca, timp de o oră sau poate ceva mai mult, să fii erou în propria poveste pe care o vor construi simțurile tale și o vei descoperi împreună cu noi, la capătul câtorva  «întâmplări stranii».

Nu va fi un spectacol obișnuit. Ai grijă să te îmbraci cu haine călduroase și comode, să ai la tine telefonul mobil încărcat și o pereche de căști audio.

ÎNTÂMPLĂRI STRANII ÎN PIPERA este un performance imersiv, în care limita dintre realitatea întâmplătoare și actul artistic regizat se șterge pe neașteptate.

Scenariul construiește un traseu inițiatic care pornește din zona Universitate – Ceainăria 5 O’Clock Tea din Pasajul Universității și de-a lungul căruia concretețea parcursului prin oraș se îmbină cu momente încărcate de semnificații.

Scenariul și regia: Radu Popescu

Scenografia: Simona Gruia și Sarah Cristel

Muzica originală: Bogdan Marinescu

Consultant IT: Florentin Ilie

Performeri: Teodora Daiana Păcurar, Luiza Ghindă, Sidonia Doica, Cătălin Nicolau, Dorin Enache, Teodor Ghiță

PARTICIPARE

 Reprezentațiile sunt individuale (1 la 1) și au loc în intervalul orar 17.00 – 21.30.

Participanții intră pe traseu la distanță de câte 6 minute unul de celălalt, la ora aleasă, iar experiența personală (spectacolul pentru fiecare participant) durează în jur de 1 oră și un pic.

Așadar, ora exactă pentru care îți vei cumpăra biletul va fi ora la care te rugăm să ajungi la punctul de întâlnre.

 IMPORTANT!

  •  Cumpără-ți biletul exact la ora dorită/la care poți participa. Achiționarea biletelor se face individual. Dacă ai prieteni cu care vrei să împărtășești experiența, își pot cumpăra bilete la ore apropiate de a ta. Pe traseu intrați separat, iar la final vă veți întâlni într-un cadru surpriză.
  •  După achiziționarea biletului, vei primi un e-mail cu instrucțiuni pe care te rugăm să le urmezi, pentru o experiență imersivă de calitate.
  •  Este foarte important să nu întârzii. Orice întârziere atrage după sine decalarea tuturor celorlalte programări.
  •  Pentru buna organizare a reprezentației, biletele pot fi achiziționate până în ziua spectacolului, ora 14.00.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.