Bilete Lo-Li-Ta a Lo-Ve story - 8 dec '23, ora 19:30 - Teatrul Apropo

Lo-Li-Ta a Lo-Ve story

Teatrul Apropo, București

vineri, 8 decembrie '23, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vinovat - Guilty!
Humbert Humbert e vinovat - de crimă și de iubire. Iubire-boală, pasiune, obsesie distrugătoare pentru micuța Dolores.
Școlărița Lo. Lola. Lolita. Lolita lui cea perfectă. Irepetabila, hipnotizanta, fetița ce nu trebuie să crească niciodată, Lolita.

După ce a căutat-o o viață, a găsit-o și e complet lipsit de apărare în fața ei, copila-demon care se joacă de-a femeia. Iubită, amantă, elevă și fiică a lui Humbert. Dar Lolita nu poate rămâne doar a lui... O umbră le pândește atent fiecare mișcare.

Domnilor jurați, trăgaciul a fost apăsat. Glonțul a ucis. Dar cine a ucis pe cine? Cine a sedus pe cine, cine a mințit pe cine? Un joc de-a păcatul, iubirea și moartea în care toți vinovații sunt inocenți.

Cu: Gelu Nițu, Beatrice Rubică, Ștefan Velniciuc, Marcela Motoc,

Scenografie: Diana Miroșu

Muzică: Alexandru Suciu

Light Design: Radu Popescu

Mișcare scenică: Hera Alexa

Video-proiecție: Nicu Rotaru și Șerban Pîrvu

Adaptare și dramatizare: Monica Pop, după romanul ”Lolita” de Vladimir Nabokov

Asistent regie: Beatrice Popescu

Regie: Monica Pop (debut)

Durata: Două ore (fără pauză)

Data Premierei: 18 OCTOMBRIE 2019

Producător: Asociația TEATRUL.RO / Teatrul Apropo, 2019

„LO LI TA a LO VE Story”, de la Teatrul Apropo, este unul dintre spectacolele pe care trebuie sa-l vedeti daca va place sa mergeti teatru si   sunteti mereu in cautare de altceva! „De ce  altceva”!?  Pentru ca, din punctul meu de vedere, spectacolul acesta chiar este altceva.  Este genul acela de spectacol care ridica semne de intrebare si pune spectatorul pe ganduri.”

Festivaluri:

Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent, Ediția a Noua (Premieră în Festival)

Spectacolul ”LO-LI-TA a LO-VE Story” a fost produs în cadrul call-ului de proiecte din cadrul Festivalului Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent, Ediția a Noua, Octombrie 2019 - finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național și UNITER.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Înanul2021,spectacolul afostsusținutîncadrulproiectului “Treiapropouripebulevard”,co-finanțatdePrimăriaMunicipiuluiBucureștiprinARCUB,încadrulProgramului„București – Oraşdeschis 2021”.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a PrimărieiMunicipiului București sau ARCUB.Pentru informații detaliate despreprogramul de finanțareARCUB

DISCLAIMER: spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.