Bilete Medgidia: Frozen Regatul Inghetat - 21 mai '22, ora 17:30 - CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR LUCIAN GRIGORESCU

Medgidia: Frozen Regatul Inghetat

CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR LUCIAN GRIGORESCU, Medgidia

sâmbătă, 21 mai '22, ora 17:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.
După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Medgidia, cu o adevărată surpriza.

Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.

 

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

 

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: : Emil Mitrache (Americanul) - Nepotul Trol, Lulu Raluca Trăsnea - Răspandac, Bogdan Florea - Regele Trol, Nicole Cryss Chiscociu - Elsa, Alexandra Tudorache - Anna, Vlad - Cristoff, Bogdan Constantin - Olaf, Daniela Oloș / Maria Alexandra Tarcu - Femeia cu Vreascuri, Elena Manu – Sven,  miscare scenica si dans Momo Sanno

 

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Regia: Elena Nicolau

Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Momo Sanno

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Statiile de Plata SelfPay din toata tara.