Bilete Medgidia: Un buldog numit dorinta - 11 iun, ora 20:00 - CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR LUCIAN GRIGORESCU

Medgidia: Un buldog numit dorinta

CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR LUCIAN GRIGORESCU, Medgidia

marți, 11 iunie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Distribuție : Leonid Doni, Octavian Strunilă, Lorena Luchian, Andreea Mateiu.
Regie și scenariu Octavian Strunilă.

“Explorați labirintul relațiilor umane” în comedia „Un buldog numit dorință”. Acest spectacol aduce în prim-plan tumultul emoțional din viața de cuplu: iubirea, micile neînțelegeri, diferențele de opinie și inevitabilele crize de gelozie, toate condimentate cu umorul cel mai fin.

Sub cerul înstelat, în pustietatea primăverii la malul mării, patru personaje își împletesc poveștile într-o serie de întâmplări pline de umor și răsturnări de situație. Un cuplu încearcă să petreacă un weekend liniștit la malul mării. Nici bine nu se instalează și certurile încep să le pună nervii la încercare. În plin scandal, când el este în punctul culminant al unei crize de gelozie, își face apariția un bărbat străin care își instalează cortul chiar lângă al lor.

Este genul de bărbat care călătorește singur și care nu ezită să se amestece în viața celor din jur. Propune spre discuție subiecte delicate și, spre disperarea primului bărbat, povestește pe larg o serie de evenimente din viața lui sexuală. Tensiunea crește, nervii se întind la maximum și, când credem că totul va degenera într-un mare scandal, își face apariția o femeie bizară, în rochie de seară foarte elegantă care, de plictiseală, a plecat de la o petrecere luxoasă și caută companie pe plaja pustie.

În timp ce noaptea avansează, fiecare discuție și fiecare conflict dezvăluie straturi noi ale personalităților lor, într-o analiză subtilă a dinamicii relațiilor interumane și a efectelor pe care subiectele discutate le au asupra fiecăruia.

 

„Un buldog numit dorință” nu este doar o comedie; este o reflectare elegantă a vieții noastre amoroase și a complicațiilor acesteia, prezentată cu o doză generoasă de umor și inteligență. Fiecare scenă este gândită să amuze, să emoționeze și să provoace publicul la reflecție.

 

Vă invităm să vă alăturați acestei experiențe teatrale de excepție, să râdeți și să vă regăsiți în fiecare moment al spectacolului și să vă lăsați seduși de vraja unei comedii autentice, unde iubirea și umorul se împletesc într-un memorabil act artistic.

 

Varsta minima de acces la spectacol este de 12 ani.