Bilete Petrecerea la Gradina CoOperativă - 8 mai '22, ora 11:00 - CoOperativa Bar

Petrecerea la Gradina CoOperativă

CoOperativa Bar, București

duminică, 8 mai '22, ora 11:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General - 1 persoana
35 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Un spectacol spumos, cu două dintre cele mai îndrăgite personaje de copii vor întreține o atmosferă plină de voie bună prin farsele și glumele amuzante.

Pe lângă distracția garantată, copiii vor învăța cum se pune masa, să mănânce frumos sau să întâmpine un oaspete. De asemenea, vor învăța un
cântecel și vor răspunde unor ghicitori, iar cei care vor ști răspunsul vor fi invitații speciali la Marea Petrecere. La sfârșit, toată lumea cântă și dansează
într-o atmosferă plină de bucurie.

Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani. Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă in cadrul proiectului ,, Caravana Teatru la Cinema la Grădina CoOperativa’’
Locația: Grădina CoOperativa -  Strada Icoanei nr. 86, Sector 2, Bucuresști 

Powered by Teatru la Cinema

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
Prezentarea la locație se poate face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul.
Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea in locatie.
Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune. Mesele sunt situate la o distanță de minimum 2 m între ele.
Alte mențiuni:
Biletele la acest spectacol se pot achiziționa exclusiv online.
Pretul bilete: Copii – 35 lei, Adulti -35 lei. Pentru copiii de peste 1 an se achita bilet.
Fiind un spaţiu în aer liber, în cazul in care va ploua, va funcţiona următoarea regulă:
dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, contravaloarea bileteleor se va restitui de catre platforma de unde au fost achizitionate.
dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.