Bilete Prima întâlnire - 20 apr, ora 17:00 - Teatrul Rosu

Prima întâlnire

Teatrul Rosu, Bucuresti

sâmbătă, 20 aprilie, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Text și regie: Conrad Mericoffer
Cu Andrei Seușan, Victoria Răileanu, Ionuț Oprea, Camelia Pintilie

Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este MAI amuzant, ea este MAI inteligentă, iar împreună sunt MAI frumoși. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. „Prima întâlnire” propune o caricatură a vremurilor în care trăim, concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți.

În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane). Informații suplimentare, la nr. de telefon de pe bilet.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.