Bilete Silvia - 11 mai, ora 19:30 - Sala Gloria

Silvia

Sala Gloria , București

sâmbătă, 11 mai, ora 19:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Undeva într-un apartament cochet din Manhattan, căsnicia de 20 de ani a lui Greg (Mihai Călin) un bărbat într-o eternă căutare a sensului vieții și Kate (Elvira Deatcu) a ajuns într-un punct de cotitură.
 

Totul se schimbă într-o bună zi când o întâlnește, într-un parc din New York,  pe Silvia , o cățelușă adorabilă și plină de viață. Greg o adoptă imediat și Silvia devine rapid centrul universului lui. Soția sa, Kate nu este deloc încântată de noua preocupare a lui Greg și simte că Silvia a devenit a amenințare serioasă pentru atenția și afecțiunea soțului ei.

 

Și pentru că suntem la teatru, rolul Silviei este jucat de o actriță (Aida Economu), ceea ce face ca și rivalitatea pentru inima soțului să devină o competiție mult mai amuzantă și savuroasă

 

“Silvia” ne invită într-o lume în care iubirea necondiționată a unui patruped poate vindeca răni sufletești și poate aduce bucurie în viețile noastre complicate și agitate. Piesa explorează cu umor și sensibilitate relația specială dintre oameni și animalele lor de companie.

 

Adaptată în limba română și pusă în scenă de Laurențiu Rusescu, piesa de teatru "Sylvia" de A.R. Gurney, o comedie contemporană inteligentă și amuzantă despre relația specială dintre om și “prietenul lui cel mai bun , a avut  premiera pentru prima dată în New York în 1995, cu Sarah Jessica Parker ( Sex in the City), în rolul principal.

 

Înarmați-vă cu simțul umorului, puneți-vă zgarda cu nume și lesa de gală și veniți la avanpremiera spectacolului la Sala Gloria să vedem împreună cum se descurcă acest triunghi amoros inedit în lupta pentru afecțiune și atenție. Oare cine va cuceri inima lui Greg până la urmă?