Bilete Suceava: Simfonic & Stand-up comedy - 7 mai, ora 18:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava

Suceava: Simfonic & Stand-up comedy

Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava, Suceava

marți, 7 mai, ora 18:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
100 lei
Stoc epuizat
Categoria II
80 lei
Categoria III

Mai sunt doar 20 bilete disponibile

60 lei
Categoria IV
50 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

SymphOpera Fest va debuta pe 7 Mai 2024 cu un spectacol inedit pus în scenă de dirijoarea Dalma Toadere, actorul Bogdan Bob Rădulescu și Liber Artis Orchestra din Iași.
Bob Rădulescu, în rolul compozitorului Camille Saint-Saëns, își invită publicul într-un tur al atelierului creativ în care a fost conceput celebrul Carnaval. Scurtele portrete muzicale ale animalelor sunt pline de poante umoristice de tot felul, cu o doză subtilă de satiră.

Într-un moment al spectacolului, Bob se întreabă retoric: "Care este cel mai elegant dansator de vals din regatul animal? Este oare păunul, cu acele sale pliante desfășurate cu atâta măiestrie, sau poate căutăm răspunsul în lumea acvatică, unde pinguinul se mișcă cu o grație neașteptată pe gheața netedă?" În timp ce răspunsul rămâne în aer, fosilele sunt aduse pe scenă pentru un moment de carnaval neașteptat.
"Sunt acestea schelete de dinozauri, uitându-se uimitoare la petrecerea noastră, sau sunt doar niște fosile de oameni preistorici care și-au lăsat amprenta în timp?" întreabă Bob, întorcându-se către public cu o privire amuzată. Ieșind din pielea compozitorului, Bob devine comediantul epocii noastre, dovedind cu strălucire că umorul de acum mai bine de un secol este mai viu și mai relevant ca niciodată.