Bilete Teatru pentru copii: Uimitoarele aventuri ale lui Arlecchino - 10 dec '22, ora 14:30 - Club The Hub

Teatru pentru copii: Uimitoarele aventuri ale lui Arlecchino

Club The Hub, București

sâmbătă, 10 decembrie '22, ora 14:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Arlecchino, un personaj celebru pentru jovialitatea sa, se pricepe de minune să intre în bucluc, dar și să iasă. Mereu găsește soluții. E isteț, curajos, indrăzneț, chiar obrăznicuț uneori, dar scopul lui este de a bucura oamenii.

În situatia de față, Arlecchino nu se limitează doar la lumea din care provine, și anume Commedia dell’Arte. El pleacă într-o aventură în Tara Poveștilor, dar nu îi place sa meargă singur. Așa că mereu caută grupuri de copii cu care să împartă bucuria călătoriei.

Pentru a intra in Țara Poveștilor, este nevoie de permisiunea Zânei Poveștilor, care întotdeauna se bucură de vizita copiilor.

Prin ce povești se vor plimba? Ce se va întâmpla acolo? Cu ce personaje de poveste se vor mai întâlni și ce pericole se vor ivi, dar mai ales cum vor reusi să le depășească? Totul depinde de copii și de ajutorul lor pentru Arlecchino.
 
În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 de minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane).