Bilete Teatrul Rosu: „Schimb pe schimb” - 7 nov, ora 18:00 - Club The Hub

Teatrul Rosu: „Schimb pe schimb”

Club The Hub, București

duminică, 7 noiembrie, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gogu se ocupă cu activități la limita legii și are o relație cu Clementina, o tipă visătoare, ușor bipolară și obsedată de el. Ortansa este căsătorită cu Emilian, inspector financiar - un individ anost, insipid, teribil de corect și... obsedat de ea. Iată personajele care încurcă și descurcă ițele în fața publicului, în comedia „Schimb pe schimb”. Relațiile dintre cei patru devin complicate din momentul în care Ortansa își presează soțul să comită o mică ilegalitate, închizând ochii la analiza unui dosar ce îl privește pe Gogu.

n ambele cupluri, unul dintre parteneri este egocentric, plin de sine și egoist, pe când celălalt este dedicat, umil și iubește cu disperare. Dar cine râde la urmă râde mai bine, iar fiecare primește ceea ce merită.

„Schimb pe schimb” – un spectacol cu Bogdan Iacob, Maria Magdalena Chihaia, Beatrice Rubica / Daniela Niculae, Alin Brancu.

O producție Magdinia Studio Art. Adaptare după „Proști sub clar de lună”, de Teodor Mazilu.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.