Bilete Teatrul Rosu: "Sot de vanzare" - 5 feb '23, ora 19:30 - Club "The Hub"

Teatrul Rosu: "Sot de vanzare"

Club "The Hub", București

duminică, 5 februarie '23, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”

În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane). Informații suplimentare, la nr. de telefon de pe bilet.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și… teatrul românesc underground!

Soț de vânzare”, regia Marius Gîlea. Cu Ana Odagiu, Maria Radu, Marius Gîlea.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.