Bilete Unde dai și unde crapă - 20 apr, ora 19:30 - Teatrul Rosu

Unde dai și unde crapă

Teatrul Rosu, Bucuresti

sâmbătă, 20 aprilie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ţi-ai bănuit nevasta de înşelăciune sau prietenii de mincinoşi? Ai avut zile şi nopti întregi de beţie? Ai greşit adresa din cauza semnelor puse aiurea de primărie?
Eşti sărac şi te simţi bine? Înseamnă că eşti român! Hai la o comedie tipic românească, în care 3 personaje mai mult decât actuale te vor purta prin situații de tot râsul - ba enervante, ba stupide. Umor nemuritor.
Distribuție: Andrei Seușan, Daniel Hara, Eduard Cîrlan.
 
În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane). Informații suplimentare, la nr. de telefon 0773 825 249.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.