Bilete Văzduh@TNRS - Scena Digitala - Online

Văzduh@TNRS - Scena Digitala

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

VĂZDUH
Fiecare client achizitioneaza un bilet individual care trebuie activat (autentificare în vederea vizualizării) în termen de 30 de zile de la momentul achiziției și poate vizualiza spectacolul în termen de 4h de la activare.

 

Muzica originală și distribuția: Marin Grigore, Vlad Robaș

Traducerea: Florentina Năstase

Elemente decor: Florin Magda

Un spectacol de Victor Olăhuț

 

„«Văzduh» este un performance muzical despre mirarea noastră de a ne afla aici și acum. Concertele din „Patru anotimpuri” au prins sens pentru ceilalți de abia atunci când autorul lor le-a însoțit de sonete descriptive. Noi am făcut drumul invers. Pornind de la text am extrapolat în muzică. N-am găsit încă un răspuns, dar drumul este unul extrem de incitant.” Victor Olăhuț

 

Spectacolul „Văzduh" este creat în cadrul proiectului „Lumina din spatele privirii", proiect implementat de Asociaţia Cultură'n Şură şi co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Parteneri: Teatrul Naţional „Radu Stanca" Sibiu, Hangar F, #Reactor de Creaţie şi Experiment, Centrul de Teatru Educaţional Replika, Cento Group, Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Teatrul de Artă Bucureşti, Spotmedia.ro

 

Disclaimer: Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.