Bilete White noise - 9 aug, ora 19:30 - Teatrul Apropo

White noise

Teatrul Apropo, București

vineri, 9 august, ora 19:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Mai sunt doar 20 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

8,104,235,110. Aceasta este populația estimată a planetei la momentul scrierii acestui sinopsis. Opt miliarde de oameni, cu opt miliarde de moduri unice de a trăi și de a interacționa cu cei din jur.


"White Noise" încearcă să pătrundă în universul unor minți frumoase, atipice, pentru a înțelege modul unic în care acestea percep lumea înconjurătoare. Unic, nu greșit. Totul a pornit de la dorința de a cunoaște, de a înțelege. De a păși pentru un moment în mintea altuia și a vedea cum arată culorile, cum sună muzica sau cum se simte atingerea celor din jur.

Căutăm să înțelegem probleme și să cunoaștem poveștile unor oameni și nu pretindem că am putea să le rezolvăm, dar putem cel puțin să le aducem la suprafață și să vă invităm, timp de o oră, într-o călătorie într-o lume fascinantă.


*****
Realizat în cadrul proiectului Apropo de poveste.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

 

Distribuție: Eduard Crucianu, Andrei Mărgineanu, Sara Pongrac, Andrei Pleșa

Dramaturgie: Vlad Sălbatecu

Regie: colectivă

Asistent regie & research: Teodora Pintilie

Afiș: Diana Butnaru

Recomandare de vârstă: +12