Bilete Zalău: Ultima noapte în Paradis - 20 mai, ora 19:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Zalău: Ultima noapte în Paradis

Casa de Cultura a Sindicatelor, Zalău

luni, 20 mai, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

O comedie spumoasa care arata cum arta de a iubi poate fi transmisa mai departe, un Don Juan autohton zdrobit de propriul stil de viata, un tanar inocent adus in pragul sinuciderii din cauza iubiri, o doctorita superba, o asistenta pe masura si multe vizitatoare surpriza, intamplari, lectii si aventuri cat pentru o viata.

“Ultima noapte in Paradis”, una dintre cele mai reusite creatii ale autorului Valentin Nicolau,  este un spectacol care ne arata ca viata poate sa fie un mister  si o aventura continua si ne invata ca totul depinde de felul in care alegem sa o traim.

Este genul de spectacol care vrei sa nu se termine niciodata si care va face sala sa rada in hobote de la un capat la altul.

Povestea incepe intr-o camera de spital rece, o camera a bolii, a suferintei, cu un barbat ajuns la capatul vietii, barbat despre care se spune ca a avut peste 10.000 de femei.

Nebunia incepe in momentul in care un tanar pacient este adus in stare foarte grava din cauza unui esec in dragoste nefiind clar daca a incercat sa se spanzure, sa se inece sau  s-a electrocutat.

Din mila sau din dorinta de a duce povestea mai departe Mitica il invata pe Ionel toate secretele iubirii, lectiile de viata, dans, transformadu-l pe tanarul nostru intr-un adevarat pradator si camera rece de spital intr-un colt de paradis.

Distribuția: Florin Frățilă, Eduard Boț, Ioana Chelmuș, Iulia Neacșu, Lucia Alexia Istrate, Roxana Bercaru, Mara Stoian